Video's

Foodfest @Cadzand 2018: what a party that was! Alle helden van Oud Sluis, ooit onder de vleugels van Sergio Herman kookte en ik stond daar maar weer tussen! Blessed!

 

 

 

Mijn droom kwam uit: mijn eigen show, mijn eigen format: DE WERELD IS KLEIN, na het persoonlijke gesprek, brengt de 'bekende mens' twee mensen uit eigen kleine wereld mee en zie boeiende gesprekken. Hier met Riet Muylaert! 16 zalige afleveringen, andere gasten waren Jan Verheyen, Nic Baltazar, ....

 

Een roadmovie van de tournee Zuid-Afrika met Die Hartseerkind, in memory of INGRID JONKER @Woordfees2016, Stellenbosch - @Lourensford - @Pretoria

Eén van de formats van Dwik.tv, de eerste oline tv-zender voor toerisme, culinair genieten en cultuur. Een initiatief van mij en Peter Vandencaveye, samen met een kernteam. Nee, een museum hoeft helemaal  niet saai te zijn! Het is maar hoe je het bekijkt en hoe je het bezoekt!

Een zijproject van mij is KLOKHOF LOPPEM, www.klokhofloppem.be, we organiseren elk jaar, voorlaatste weekend oktober, KLOK'O'VIN, wijndagen met heerlijke proeverijen van 10 wijnhandelaars. Straks in 23/24 oktober de 4de editie.

Middelkerke Troef, een leuk programma op focus-wtv voor Tendens/Zomer. Mezelf in een totaal andere rol: die van strenge wedstrijdleider!

 Zomaar cadeau, Olivier die een filmpje maakt over de opnames van Tendens Visit achter de schermen! Concentratie!

 

Tendens Visit Kerstaflevering in Brugge 2012, bij IN FINE met Nele Vandevelde.

Kookeet 2013

Kookeet 2012, de tweede editie...

Autokenner, Voor Vitaya.